Laita hyvä kiertämään!

Lempipaikkani internetissä – iloa ja uusia taitoja |Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä.|

Minulla on internetissä eräs lempipaikka…

Suuntaan sinne aina yhtä mielelläni ja koen kiitollisuutta siitä, mitä kaikkea ihanaa se minulle ja muille siellä vieraileville tarjoaa.

Tässä postauksessa haluan kertoa sinulle tästä virtuaalisesta lempparipaikasta, miksi pidän siitä niin paljon ja miksi suosittelen tätä niin mielelläni muillekin.

Viime vuosina tästä on tullut yksi suosikkipaikoistani ja vietän siellä mielelläni vapaa-aikaani, koska opin aina jotakin uutta.

Oppiminen, taidot ja taitojen kehittäminen on mielestäni yksi kiinnostavimpia asioita elämässä, mm. siksi, että uusien taitojen oppiminen muuttaa usein käsitystä itsestäsikin.

Niin kovin usein olemme taipuvaisia pitämään ominaisuuksina asioita, jotka ovat itse asiassa taitoja, joita voimme harjoitella, oppia ja tulla niissä taitaviksi.

 

Lempipaikkani internetissä – iloa ja uusia taitoja

Tässä virtuaalisessa lempipaikassani on kyse juurikin taidoista ja uusien taitojen oppimisesta. En malta olla paljastamatta sinulle yhtä suurinta ilon ja oppimisen lähdettä elämässäni, koska taitonäkökulma on yksi tärkeimmistä teemoista, joista puhun Astetta parempi elämä -blogissakin.

Lempipaikkani on sivusto nimeltä Skillshare.*

Kerron seuraavaksi tästä lempparipaikastani tarkemmin, jotta saat paremman käsityksen siitä, voisiko jäsenyys olla sinullekin sopiva juttu.

Muun muassa tällaisia olen oppinut tekemään lempparipaikassani. On ihanan rentouttavaa luoda jotakin kaunista.

Miten sivusto toimii?

Kaikki kurssit on katsottavissa, kun olet Premium-jäsen. Voit valita kuukausi- tai vuosimaksun. Uutena käyttäjänä voit kokeilla Premium-jäsenyyttä (eli maksullista jäsenyyttä) 1kk maksutta.*

Olen tältä sivustolta löytänyt niin paljon hyvää tekevää, hyräilyttävää ja rentouttavaa tekemistä (sen lisäksi, että monet oppimistani asioista ovat hyödyllisiä myös tulojen hankinnassa ja muissa työasioissa), että kannustan vähintäänkin tutustumaan sivustoon tarkemmin.

Erityisen paljon olen katsonut ja oppinut uutta piirtämiseen, vesivärimaalaamiseen yms. taideasioihin liittyen, mutta sivustolta löytyy paljon muutakin.

Opettajia löytyy laidasta laitaan. Toiset tekevät kiinnostavampia ja selkeämpiä kursseja kuin jotkut muut. Voit tietenkin ihan itse valita, mitä kurssia katsot ja mitä et.

Pidän kovasti myös siitä, että sivustolla on mahdollisuus seurata lemppariopettajiasi, joten saat halutessasi tiedon, kun he julkaisevat uusia kursseja.

Suurimmaksi osaksi kurssit ovat englanninkielisiä, joten jonkinlainen englanninkielen taito on tarpeen.

Toisaalta monet kurssit, joissa opetetaan kädentaitoja, kuten piirtämistä, eivät välttämättä vaadi kovin perusteellista englannin ymmärtämistä. Näiden aiheiden osalta luultavasti oppii aika paljon ihan vain seuraamalla, mitä opettaja videoilla tekee.

Toisaalta sivustolla voi myös opetella uutta kieltä tai vahvistaa olemassaolevaa kielitaitoa, sillä kielikurssejakin sieltä löytyy.

Koska kyseessä on ulkomainen sivusto, koen tärkeäksi mainita maksutavoista. Suomalaisille tutuin verkkopankkimaksu ei tällä sivustolla onnistu. Maksutapoina sivustolla mainitaan luottokortti tai Paypal tilin kautta maksaminen. Mutta itse asiassa myös tavallista pankkikorttia pystyy käyttämään luottokortin sijaan. Tämän onnistumiseksi täytyy kuitenkin pankkikortin internet-käyttö olla sallittua. Omasta verkkopankista pääset tarkistamaan ja muuttamaan pankkikortin internet-käytön asetukset.

Kannustan siis tutustumaan Skillshare-sivustoon* tarkemmin, ja liittymään mukaan mikäli se vaikuttaa sinulle sopivalta!

 

||Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä. Tunnistat ne *-merkistä. Suosittelen vain tuotteita, joista itse pidän ja joita käytän. Linkkien klikkaamisesta ei tule minulle tuloja, eikä siitä aiheudu sinulle kuluja.||

Laita hyvä kiertämään!

Kirjoita kommentti

Your email address will not be published.