Laita hyvä kiertämään!

Pelosta ja ihmisyydestä | Minulla oli ilo jutella tietokirjailija Harri-Pekka Pietikäisen kanssa peloista ja ihmisyydestä.

Yläpuolelta voit kuunnella keskustelumme podcast-jaksona, ja tästä alta löydät videomuodossa tallenteen livenä Facebookissa käydystä keskustelusta. Kuulemani palautteen perusteella ajatuksia herättävä ja paljon asiaa sisältävä keskustelu. Avointa puhetta pelosta ja vähän muistakin epämukavista, mutta ihmisyyteen kuuluvista tunteista.

Pelosta ja ihmisyydestä – Vieraana Harri-Pekka Pietikäinen

Nämä kaksi Harri-Pekan kirjaa luin ennen tätä keskustelua:

“LUOLATARINOITA – suomalaisen luolan filosofia ja muotokuva on tarinallinen tietokirja kotimaamme jännittävistä ja vähemmän tunnetuista luontokohteista, joita harvat osaavat etsiä. Se on myös kiehtova kuvaus omien pelkojen kohtaamisesta”

PINNAN ALLA – Elämäni valkohain kanssa: 

 “Tappajahai iskosti kokonaisille sukupolville kammon pinnan alla vaanivasta hirviökalasta. Harri-Pekka Pietikäinen päätti viimein v. 2016 kohdata pahimman pelkonsa silmästä silmään – mereen laskettavassa häkissä. Hirviön sijaan vedestä ui kohti ylväs ja kiertämättä nöyräksi vetävä eläin.” 

Hidasta elämää -sivustolla Toipuva arkajalka -blogissaan hän ”pohtii elämää ja ihmisenä olemista sekä niitä pelkoja, jotka estävät meitä tulemaan nähdyiksi ja kuulluiksi kokonaisina”.

Kuulen mielelläni, mitä ajatuksia tämä keskustelu sinussa herättää!

 

Sinua voisi kiinnostaa myös: Mielenterveys | Oireita, arjen ongelmia vai arjen tilanteita – Ville Venesmäen kanssa

 

Laita hyvä kiertämään!

Kirjoita kommentti

Your email address will not be published.