Get Your Conversion Secrets Guide

Enter your details to secure your PDF download now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Toivoa toipumiseen

Tässä maksuttomassa oppaassa kerron sinulle kolmesta tärkeästä ajattelutavasta, jotka edistävät mielen pulmista toipumista.

"Tässä oppaassa ei ole kyse pelkästään kirjatiedon jakamisesta, sillä olen itse entinen työkyvyttömyyseläkeläinen. Asiat, joista tässä oppaassa sinulle kirjoitan, ovat olleet keskeisiä omankin toipumiseni kannalta."

Piia Tuominen 

valmentaja - ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti - kokemusasiantuntija 

Miksi haluan antaa sinulle maksuttoman oppaan?

Uskon, että "elämässä saa sen, mitä antaa". Tahdon osoittaa hyvää tahtoa ja tehdä oman osuuteni voidakseni auttaa sinua ja muita ihmisiä. 


Jos tästä on sinulle hyötyä ja iloa, kenties kerrot tästä oppaasta tai Astetta parempi elämä - sivustosta eteenpäin jollekulle toiselle. Tai kenties huomaat tutustuttuasi tähän, että voin olla sinulle jotenkin muutoinkin avuksi ja tulet vaikkapa mukaan jollekin verkkokurssilleni.


Joka tapauksessa toivon voivani tukea hyvinvointiasi. Siksi tein tämän maksuttoman oppaan. Lähetän sinulle sen lisäksi myös viikkokirjeen. Voit halutessasi milloin tahansa peruuttaa viikkokirjeiden vastaanottamisen.


Laita hyvä kiertämään!

Copyright © 2019 Astetta Parempi Elämä. All Rights Reserved. Tietosuojaseloste.